Kontakt: tel. č.: 0903 408 397

Teachers profiles are displayed with the free JM Team Members module for Joomla, download the module here.

 

Example 1 - all options displayed

Group C, English
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Andrea Rossi
English
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Marry Williams
Art, Group C
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Stephanie Jacobs
Group D, Chemist
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
autorka románov a kníh pre deti
Rodená Košičanka, žije v Bratislave a je zaujímavou osobnosťou literárnej scény. Vo svojej literárnej tvorbe sa zameriava primárne na ženskú čitateľskú obec.
poetka a prozaička
je jednou z najvýraznejších moderných slovenských autoriek pre deti. Za svoje knihy získala viacero celoštátnych literárnych ocenení. Dlhoročná pedagogička.
básnik a pedagóg
Jeho tvorba Basta fidli (2010, 1. vydanie), Kniha na vydaj (2000), Kamienky pri ceste (2007), Bola raz jedna láska spočíva v jemnej a hravej poézií určenej mladým čitateľom. lásky, O láske hovorí nahlas aj tíško.
prozaik, dramatik, režisér
Pracoval ako učiteľ, kreatívny riaditeľ v reklamnej agentúre, bol tiež umeleckým šéfom Mestského divadla v Zlíne riaditeľom Rádia Devín.Napísal viac ako 30 divadelných hier.
autor detských kníh
Autor detských kníh ako: Vianočka Udatný, medveď Mňau, drak Čau a originál princezná Fujara Lopúchová a Emil z hôr. Venuje sa literárnej rozhlasovej a televíznej scenáristickej tvorbe.
ilustrátorka
Ako umelkyňa na voľnej nohe spolupracuje s rôznymi štúdiami, režírovala už množstvo prevažne animovaných reklamných spotov. Svoje skúsenosti odovzdáva študentom.
spevák, textár, hudobník
Výraznejšie sa zviditeľnil ako spevák kultovej popradskej skupiny Collegium SDS a skúsenosti má aj s muzikálom. Preslávil sa titulom Lara a Nebo.
propagátor čítania
Je propagátorom čítania detí a deťom, vedie semináre pre knihovníkov o práci s detským čitateľom, semináre pre učiteľov o čitateľskej gramotnosti.
výtvarník, spisovateľ
Autor úspešných sérií detských kníh. Keď boli jeho deti malé tak sa mu do rúk dostala detská kniha, ktorá ho inšpirovala. Bol to príbeh o hladnej húsenici od amerického autora Erica Carleho.
filmárka, scenáristka
Vyštudovala filmovú a televíznu scenáristiku a dramaturgiu na VŠMU v Bratislave, písala rozprávkové hry pre rozhlas.
filmárka, producentka
Napísala prvú kapitolu knižky o dievčatku Marínke a bolo rozhodnuté. Bude to detská knižka! To bola jej prvá vydaná detská kniha.
spisovateľka
Pre malých čitateľov píše už neuveriteľných tridsať rokov, vydala množstvo kníh a absolvovala snáď tisíce besied.
spisovateľka a ilustrátorka
Svoju prvú knihu ilustrovala, keď mala 18 rokov, avšak jej prvá kniha, ktorú napísala a zároveň ilustrovala sa dostala do tlače o sedem rokov neskôr.
spisovateľka
Svojou tvorbou potešila nie jedno mládežnícke srdiečko sériou „Navždy kamošky!“ Tri dievčatá, hoci je každé iné, si prisahali, že budú tráviť spolu toľko času, koľko sa len dá.
spisovateľka, prekladateľka
Z jej tvorby pre najmenších určite poznáte medvedíka Viktora na gazdovskom dvore, Viktor cestuje lietadlom k moru, Štrbavá knižka, Zvedavé šteniatkoLetí, letí, všetko letí, Dobré ráno.
spisovateľ a prekladateľ
Jeho romány pre dospievajúcich aj dospelých, Venussha a Keď sa pes smeje (2008) získal viaceré ocenenia. Medzi jeho najnovšie dielo patria Bájky 1, ktoré sú venované najmenšiemu čitateľovi.
spisovateľka
Knižne debutovala roku 1997 zbierkou próz Odtiene, za ktorú získala Cenu Ivana Kraska za debut. V súčasnosti pracuje v Malokarpatskej knižnici v Pezinku.
básnik, spisovateľ
V súčasnosti zastáva funkciu výkonného riaditeľa RTVS Košice. Je viacnásobným laureátom významných slovenských literárnych súťaží.

Back to top