Kontakt: tel. č.: 0903 408 397

spisovateľka a animátorka zábavy 

Barbora Vanická žije v Košiciach. Po absolvovaní bilingválneho gymnázia študovala na Univerzite P. J. Šafárika v Košiciach psychológiu. Má ukončené semináre o dištančnej komunikácii: Úvod do krízovej intervencie a Špecifiká dištančného poradenstva a kurz o výchove detí pod názvom Rešpektovať a byť rešpektovaný. Zúčastnila sa psychologickej študentskej konferencie v Budapešti s názvom Pszinapszis, ktorá sa zaoberala psychológiou v rôznych oblastiach a seminára v Estónsku - Partnership building, zameraného na témy: think rural, feel global, act international, ktorý sa konal v rámci európskych projektov Youth in action. 
Venuje sa tiež deťom s poruchami autistického spektra a skúsenosti má tiež v práci so zanedbávanými deťmi. Deťom sa venuje aj počas leta v detských táboroch ako animátorka zábavy
a v skautingu. V septembri jej vyjde prvá kniha fantasy žánru - Dvere v kúte sveta o magickom svete Stromorohu, ktorý sa rozprestiera okolo obrovského umierajúceho Stromu Anat, ktorý  chránia správcovia mágie a zázračné bytosti.  

Back to top